Yoga & Paarden Weekend

Paarden houden ons een spiegel voor en projecteren alles weer terug naar onszelf. Tijdens dit weekend nemen Melanie (Melanie Wittockx Coaching met paarden) en Adriana (adYogini) je mee in de Ardennen, dicht bij de natuur en prachtige IJslanders, om zo dichter bij jezelf te komen.

Via yoga kom je dichter bij jezelf, maak je weer verbinding met je lichaam en sta je weer stevig in je kracht. De ochtendyoga geeft je een energieboost zodat jouw eigen kracht in verbinding komt met dat van de sterke IJslanders. Je wordt als het ware één met je gekozen paard.

Je kan pas één zijn met je paard als je één bent met jezelf

Wie is wie?

Melanie Wittockx

20369718_495612750792671_3578530070688918168_oSinds haar 6 jaar is Melanie vertrouwd geraakt met paarden. Met opleidingen als  equicoaching® en pedagogische kwaliteiten, samen met haar kennis over paarden wilt Melanie mensen ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf. Een levensbeschouwing die start met het ontdekken van wat goed gaat en wat de levenskrachten zijn.

Melanie haar grootste kwaliteit is de rust en vertrouwen die ze uitstraalt wanneer ze in verbinding staat met paarden, elk met hun eigen karakter.

Ik geniet van elk moment dat ik kan doorbrengen bij de paarden. Zo kom ik helemaal in mijn kracht en kan ik kleine en zelfs grote dromen tot werkelijkheid brengen. Deze ervaring en dit gevoel wil ik graag doorgeven aan anderen.

Adriana Stan

adYoginiParkYogaNa een 9-jarige loopbaan in de bedrijvenwereld, heeft Adriana de corporate wereld gedag gezegd en heeft ze zich in haar yoga avontuur gestort. Sinds 2016 geeft ze yogales en in 2017 is ze gestart met het samenvoegen van haar passies: yoga en reizen.

Regelmatig organiseert ze alleen of met andere gepassioneerde docenten of coaches yogaweekends of retreat, dichtbij of ver weg. Adriana gelooft in de kracht van de combinatie van yoga en reizen. Beiden nemen ze je mee naar een innerlijke reis. Je komt jezelf tegen. Je leert, krijgt inzichten, begrijpt en aanvaardt. Je zintuigen worden scherper en je leeft meer vanuit gevoel.

Mijn doel is om mensen uit hun hoofd te halen en weer naar hun lichaam te begeleiden. Leven vanuit het hart is het (h)echte Leven!

Verblijf

Tijdens dit weekend zijn we te gast in het prachtige Hubermont in Ortho, nabij La Roche-en-Ardenne. La Vallé telt 10 tweepersoonskamers, heeft een prachtige keuken, salon en tuin.

La Vallée telt 10 tweepersoonskamers, waarvan 3 eventueel als privékamer kunnen geboekt worden. Elke slaapkamers heeft een eigen badkamer.

Programma

Vrijdag 3 mei t.e.m. zondag 5 mei 2019

Vrijdagavond verwelkomen wij jullie graag in Hubermont La Vallée vanaf 18u. Na de rondleiding, maken we met z’n allen kennis in een verbindingskring. We sluiten de avond af met een licht avondmaal.

Zaterdag staat in het teken van de paarden! Na een vitaliserende yogasessie en een krachtig ontbijt, gaan we kennismaken met de IJslanders en kunnen we genieten van een rit te paard. Er is ook ruimte voor me-time. In de avond is er de mogelijkheid om samen te koken. We sluiten af met een zachte yogasessie en meditatie.

Op zondag doen we het rustiger aan. We genieten van een deugddoende ochtendyoge en heerlijk ontbijt, om dan de natuur in te gaan voor een mindful walk. We sluiten dit topweekend af met de lunch.

Prijs

  • t.e.m. 31 januari kan je genieten van de early bird prijs van €350
  • vanaf 1 februari betaal je €399
  • als wie een privékamer wenst, betaalt een single supplement van €70

Inbegrepen in de prijs:

  • 2 overnachtingen in een gedeelde kamer
  • alle maaltijden (2 ontbijten, 2 lunches en 2 diners)
  • 4 yogasessies
  • mindful walk
  • coachingsessie tijdens de kennismaking met de IJslanders
  • rit te paard

Inschrijven

…doe je door dit FORMULIER in te vullen.

Een inschrijving is pas definitief wanneer het volledige bedrag ontvangen is. Details voor de betaling worden jouw per e-mail doorgestuurd in functie van de door jouw gekozen kamertype. Vermeld privé gebruik bij de opmerking, op het einde van jouw inschrijving.

Annuleren kan kosteloos t.e.m. 19 maart; vanaf 20 maart wordt het deelnamegeld niet teruggestort, maar je kan wel iemand in jouw plaats sturen.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s