reset lichaam & geest op belevingsweekend

infoavond vrijdag 2 november om 19u bij adYogini yoga studio – Martelarenstraat 43 in Aarschot

Kom je graag naar de info avond? Geef ons een seintje! 

We staan tegenwoordig nooit meer stil en het druk hebben lijkt het nieuwe statussymbool. Ondertussen vertelt ons lichaam ons misschien wel dat er iets niet juist zit. Stressklachten, vermoeidheid, je niet goed in je vel voelen, …

Neem even de tijd om zowel letterlijk als figuurlijk afstand te nemen door op een rustgevende locatie terug contact te maken. Dit zowel op emotioneel vlak door belevingsgerichte therapeutische sessies, als op lichamelijk vlak met yoga. Een resetmoment voor lichaam en geest.

belevingsweekend voor lichaam & geest

Dit wordt een weekend in het teken van belevingsgerichte groepstherapie. We staan stil bij onszelf, maken weer contact binnenin om op die manier weer aandacht te geven aan wat we echt voelen en waar we misschien heen willen in ons leven.

We maken gebruik van lichaamsgerichte, creatieve en visualisatie oefeningen. Belevingsgericht wil ook zeggen dat we vooral gaan beleven en voelen eerder dan rationeel en analystisch over de dingen spreken.

Er is ook ruimte voor individuele gesprekken met Gaëlle aan het basistarief van €50 per uur.

wanneer

vrijdag 7 t.e.m. zondag 9 december

waar

We verblijven in een knus huisje in Kamperland, Zeeland (NL) op 300m van het Noordzee strand.

wie is wie

Gaëlle

Gaëlle is klinisch psychologe die een eigen weg heeft afgelegd.

gaelle
Gaëlle De Craene

Door in het verleden via therapie mijn eigen obstakels te overwinnen, weet ik hoe zwaar, maar ook hoe bevrijdend en belonend het proces kan zijn. Mijn ervaringen bieden me een ander inzicht om mijn cliënten op een diepgaand niveau te begrijpen en te ondersteunen.

Haar klinische stijl is geïnspireerd op cliëntgerichte therapie en focust op empathie, authenticiteit, aanvaarding, emotie en het belang van de therapeutische relatie.

Gaëlle is ervan overtuigd dat iedereen naar een leven met betekenisvolle ervaringen en relaties kan groeien. Haar hoofddoel is het aanbieden van een persoonlijke beleving die de cliënt helpt bij het creëren van tijd en ruimte. Ze geloof dat we de pijn van ons verleden en onze huidige ervaringen kunnen verwerken om een blijvende, positieve verandering te bekomen. Een toekomst anders dan ons verleden is mogelijk, maar er is geduld en inzet voor nodig.

Vanaf september start Gaëlle een nieuwe opleiding tot cliëntgerichte psychotherapeute.

Lees meer over Gaëlle op haar website.

wie is Adriana

Na een 9-jarige loopbaan in de bedrijvenwereld, heeft Adriana de corporate wereld gedag gezegd en heeft ze zich in haar yoga avontuur gestort. Sinds 2016 geeft ze yogales en in 2017 is ze gestart met het samenvoegen van haar passies: yoga en reizen.

adriana stan
yogajuf en hartsmens

Regelmatig organiseert ze alleen of met andere gepassioneerde docenten of coaches yogaweekends of retreat, dichtbij of ver weg. Adriana gelooft in de kracht van de combinatie van yoga en reizen. Beiden nemen ze je mee naar een innerlijke reis. Je komt jezelf tegen. Je leert, krijgt inzichten, begrijpt en aanvaardt. Je zintuigen worden scherper en je leeft meer vanuit gevoel.

Mijn doel is om mensen uit hun hoofd te halen en weer naar hun lichaam te begeleiden. Leven vanuit het hart is het (h)echte Leven!

prijs

€319 early bird t.e.m. 20 september; vanaf 21 september betaal je €349

inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een gedeelde kamer met gedeelde badkamer
  • 6 maaltijden (2 lichte avondmaaltijden, 2 ontbijten en 2 lunches)
  • 4 sessies met Adriana (yoga en/of meditatie)
  • groepssessies met Gaëlle

Je kan ook een individuele sessie met Gaëlle boeken aan haar standaardtarief van €50/u.

inschrijven

In schrijven kan je doen door hieronder eerst enkele vragen te beantwoorden. Wij nemen contact met je op.

Bekijk het evenement op Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s