adYogini & YOSOGREEN nemen je mee op YOGAweekend

Yoga staat voor een evenwichtige levensstijl. Yogis hebben vaak dezelfde mening wanneer het op energie en voeding aan komt. Wat is die filosofie dan? Nieuwsgierig? Kom mee en ik vertel je er alles over!

Ik ben zelf al sinds mei aan het experimenteren met volledig plantaardig eten. Eerst was het eenvoudig, nu wordt het af en toe een uitdaging, met de nodige cheatdays ertussen…yogis zijn ook mensen hé. Met vallen en opstaan en dat vallen is vooral te wijten aan de drukke(re) agenda. Wanneer ik in tijdsnoods ben en ik geen tijd heb om goed  na te denken of mijn voeding voor te bereiden, merk ik dat volledig plantaardig eten een uitdaging kan vormen. Hoe komt dit?…door gebrek aan inspiratie. Het kan vaak zo eenvoudig, maar vooral ook heel LEKKER zijn om enkel voor plantaardige voeding te kiezen.

Wil jij ook graag geïnspireerd worden en jezelf een heel weekend onderdompelen in yoga en in de “vegan” levensstijl? Kom dan met mij en Josefien op weekend!

Daarom

Waarom kiezen mensen om volledig plantaardig te eten? Waarom zou het goed voor je zijn? Hoe begin je eraan? Waar let je best op bij de omschakeling?

Tijdens dit yogaweekend, nodigen we Josefien van YOSOGREEN – vegan cuisine – uit om volledig plantaardig voor ons te koken. Zij zal ons inleiden tot de plantaardige keuken en ons superlekkere en eenvoudige recepten aanleren.

Wat kan je van dit weekend verwachten?

– bewustwording i.v.m. onze eetpatronen en de impact van vlees en zuivel

– bewustwording van ons lichaam met behulp van dagelijkse yogalessen

– vrije tijd om te lezen, wandelen, mediteren,…

Wie zijn wij?

Adriana

Reizende yogajuf met een basis in Aarschot. Wanneer ze niet op de yogamat zit, staat of ligt, zit ze met haar neus tussen de boeken of hangt ze aan een kite ergens in een warm land. Ze ademt yoga en wil de hele wereld met het yogavirus besmetten. Let’s start a yogademie!

Josefien

Josefien is een reizende vegan fashionista die haar hart aan Berlijn verloren heeft. Wanneer ze niet in een koffiebar zit, is de kans groot dat je haar in de keuken kan vinden, terwijl ze met voeding experimenteert. In een notendop.

Nog meer kan je lezen op haar website.

Wat doen wij?

Ik (adriana), geef de yogales. ‘s ochtends hou ik van een actievere sessie, om de energie aan te wakkeren zodat je de rest van de dag vitaal kan rondhuppelen. ‘s avonds hou ik van zacht, om het lichaam en de geest te doen vertragen, om stilte en rust te brengen, zodat je van een heerlijke slaap kan genieten.

Josefien, zal ons ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds van een heerlijk (werkelijk! ik heb al van haar creaties mogen proeven) en eenvoudig plantaardig menu voorzien, welke je heel eenvoudig thuis ook kan reproduceren. Regelmatig nodigt zij ons uit rond de tafel om tips & tricks met ons te delen, hoe het thuis zonder stress of kleerscheuren kunnen aanpakken.

Wanneer

van 22 t.e.m. 24 maart 2019

Aanbod

  • 2 overnachtingen in een gedeelde kamer in een voormalig klooster in Bever
  • alle maaltijden inbegrepen (vrijdagavond t.e.m. zondagmiddag)
  • 4 yogasessies met Adriana
  • kookdemo/workshop met Josefien
  • groepssessie over voeding en energie

Prijs: € 399 – NIEUWJAARSPROMO tot 15/1 aan € 359

Inschrijven

…doe je door het volgende FORMULIER in te vullen

Annnulatie voorwaarden

Annuleren kan kosteloos t.e.m. 22 januari; vanaf 23 januari wordt het deelnamegeld niet teruggestort, maar je kan wel iemand in jouw plaats sturen.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s