Yoga & Kitesurf Weekend @ Zeeland

Wil jij overnachten in een kasteel aan zee? Kitesurfen én yoga lessen volgen? Lees dan snel verder!

Maak kennis met zowel yoga als met kitesurfen! Je start de ochtend met een heerlijke yogales van Adriana om je lichaam soepel te maken en je geest gefocust voor de rest van de dag. Je kunt dan in de ochtend of middag kennis maken met het kitesurfen op het strand. Je sluit de dag af met een yogasessie met Adriana om je spieren te stretchen en je geest tot rust te brengen. ​

Overnachten vindt plaats in Kasteel Westhoven, in de buurt van Domburg, op steenworp afstand van het strand. Ontbijt en lunch worden verzorgd op zaterdag en zondag, diner wordt verzorgd op zaterdag in de mooie binnenstad van Middelburg. Vrijdagavond kan je op eigen kosten dineren in het Kasteel of elders, naar keuze.

Naast de yoga- en kitesurflessen is ook vrije tijd voorzien zodat je kan uitrusten, van de zon kunt genieten of kan chillen. Om nog wat meer adrenaline op te snuiven is het mogelijk om een middag door te brengen in het wakeboard park.

WIE IS WIE

ADRIANA STAN | ADYOGINI

Reizende yogajuf met een basis in Aarschot. Wanneer ze niet op de yogamat zit, staat of ligt, zit ze met haar neus tussen de boeken of hangt ze aan een kite ergens in een warm land. Ze ademt yoga en wil de hele wereld met het yogavirus besmetten. Let’s start a yogademie!

EDITH & ARJEN | KITESURFSCHOOL ZEELAND

EDITH

Klein van stuk maar ook zeker niet te missen op het water. Deze enthousiaste kitesurfster is dol op freestylen en houdt niet zo van golven. Als instructrice is ze energiek, geduldig en hecht ze veel waarde aan veiligheid en zelfstandigheid. Ze staat te joelen als jij je eerste meters maakt en komt hoe dan ook met een lach van het water!

ARJEN

Met zijn robuuste baard is Arjen niet te missen op het water. Dol op water, golfsurfen, windsurfen en kiten staat hij altijd lachend op het water.  Al jaren geeft hij les in verschillende watersporten met heel veel plezier. Arjen staat bekend om zijn rustige uitleg en veel geduld tijdens de les. Hiermee krijgt hij iedereen het board op!

PRIJS

€290 of €230 indien je het kitesurfen liever achterwege laat

INBEGREPEN

  • 2 overnachtingen in een gedeelde kamer
  • 4 yogalessen
  • 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner
  • 3u kitesurfles indien je €290 betaalt, bij betaling van €230 zijn de kitesurflessen niet inbegrepen

DISCLAIMER

Mocht de kiteles tijdens het weekend niet door kunnen gaan door te zachte of te harde wind, dan kun je deze later in 2019 inhalen. We maken een afspraak met je voor later in het jaar zodat je de les op een voor jou gepast moment in kunt halen.

ANNULATIEVOORWAARDEN

zie www.kitesurfschoolzeeland.nl

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via deze LINK op de website van Kitesurfschool Zeeland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s