Women Only Yogareis Alicante met Eva D.

WAT?

HEALING HARMONY & HAPPINESS

– het doet wat het zegt (cfr. deelnemer vorig jaar)

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig…maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body-mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

We brengen een week met z’n allen door in een privéhuis met zwembad én hot tub. Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige reden als jou daar zijn. Dat brengt ons samen.

​!! Dit is een yogareis – focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, … Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

WANNEER?

Van zondag 11 juli t.e.m. zondag 18 juli 2021

WAAR?

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met infinity pool én hot tub!

We zitten op 10 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het center niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen.

​Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt. Je kan zelfs nog dichterbij vliegen op Murcia, hoera!

Begeleiding?

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, schrijver, talentcoach, reiki beoefenaar, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook mensen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Samen met haar vriend Stijn, runt ze het Coachinghuis in Oostende en delen ze graag hun missie en levensvisie via www.elkedagvakantie.be

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is! Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met yoga, energetisch lichaamswerk en hypnose in haar yogastudio en energetisch praktijk in Aarschot. Zij is de ziel achter One Happy Yoga Travel. 

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

Prijs?

€ 1.599 early bird t.e.m. 30 september 2020 – vanaf 1 oktober 2020  betaal je €1.699

Jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. 

Inbegrepen

 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer
 • ontbijtbrunch, drie-uurtje (gezonde cake, fruit, thee) en avondmaal (3-gangen)
 • dagelijkse yoga en inspiratie sessies met Eva en Adriana

Niet inbegrepen

 • vlucht
 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij kunnen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)
 • reisverzekering
 • persoonlijke uitgaven
Inschrijven?

…doe je door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Klik hier.

Instructies voor de betaling vind je onderaan het inschrijvingsformulier. Je krijgt na inschrijving tevens een bevestiging via e-mail van jouw ingevoerde gegevens.

Annuleringsvoorwaarden

 • bij elke annulatie wordt minstens €50 administratieve kost in rekening gebracht
 • annuleer je voor 31/12/2020, ontvang je jouw voorschot min €50 terug, alsook het volledige restsaldo indien dat al gestort was
 • annuleer je tussen 1/1/2021 en 30/04/2021, dan ontvang je jouw restsaldo terug, indien je dat reeds gestort had. Het voorschot wordt op dat moment niet meer teruggestort, dat ben je kwijt.
 • annuleer je na 30/04/2021 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand in jouw plaats sturen. 
 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatievoorwaarden.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s