women only retraite Alicante

HEALING HARMONY & HAPPINESS

- het doet wat het zegt (cfr. deelnemer vorig jaar)

WAT?

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig…maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body-mind connectie weer herstellen met yoga* op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

* je hoeft geen ervaren yogi te zijn om aan deze retraite te kunnen deelnemen, enkele keren aan yoga gedaan, volstaat

We brengen een week met z’n allen door in een privéhuis met zwembad én hot tub. Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige reden als jou daar zijn. Dat brengt ons samen.

​!! Dit is een yoga retraite waar de focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, … Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

WANNEER?

zo 10 juli vanaf 18u t.e.m. zo 17 juli 2022 tot 10u

WAAR?

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met infinity pool én hot tub!

We zitten op 15 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het center niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen. We bevinden ons temidden appelsienen- en citroenenbomen, zonder afleiding, zonder buren, geen winkels of horeca in de buurt.

​Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt. Je kan zelfs nog dichterbij vliegen op Murcia, hoera!

BEGELEIDING

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, was van 2017 tot 2020 bezielster van Studio Stil in Mechelen, schrijver, bewustzijnscoach, reiki beoefenaar, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook vrouwen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Dit doet ze tijdens yogareizen, inspiratieweekends en online coaching trajecten.

Ze woont met haar gezin aan zee. Yoga maakt deel uit van haar dagelijks leven, het is een onmisbaar onderdeel van haar levensstijl geworden.

Daarnaast houdt ze van surfen, haar man, dochter Moon en hond Olav. Het leven mag Elke Dag Vakantie zijn, samen met haar man maakte ze de populaire podcast om mensen te inspireren te kiezen voor een leven dat dichtbij jezelf ligt. 

Sinds oktober is ze mama van Moon. Eva werkt en reist met haar gezin. Zij zullen er ook bij zijn in Alicante, maar maken niet actief deel uit van de workshops.

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is!

Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met energetisch lichaamswerk, reiki opleidingen en hypnosetherapie in haar yogastudio en energetisch praktijk in Aarschot. Zij is de ziel achter One Happy Yoga Travel. 

Ze wordt mama in november 2021. Haar dochter en oppas zullen ons ook vergezellen, maar blijven afzijdig tijdens lessen en workshops.

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

eva daelemen
adriana stan

PRIJS

€ 1.789

t.e.m. 30 september 2021 geniet je van een early bird korting van €100 

INBEGREPEN
NIET INBEGREPEN
 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer
 • ontbijtbrunch, drie-uurtje (gezonde cake, fruit, verse sap) en avondmaal (3-gangen)
 • dagelijkse yoga en inspiratie sessies met Eva en Adriana
 • vlucht
 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij helpen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)
 • Coronatest en alle aanverwante kosten, indien deze vereist wordt om te kunnen reizen
 • reisverzekering
 • persoonlijke uitgaven

Het retreat start op zondag om 18u. Landt je vliegtuig vroeger? Dan kan je de dag doorbrengen aan het strand of in de stad. 

We eindigen op zondag om 10u. Vlieg je later? Ook dan kan je op eigen initiatief genieten van al het moois dat Alicanté en omstreken te bieden heeft.

INSCHRIJVEN

 • betaal het voorschot van €600
 • vul jouw persoonlijke gegevens in
 • specifieer in het veld ‘Bestelopties’ voor welke retraite je inschrijft 
 • je ontvangt nog een e-mail waar bijkomende informatie wordt opgevraagd 

WAT GEBEURT ER NA INSCHRIJVING?

 • je wordt uitgenodigd in de besloten Facebook groep waar je alvast kan kennismaken met de andere deelnemers en waar je vragen aan de groep kan stellen
 • er wordt een online infosessie georganiseerd in de lente van 2022 om alvast kennis te maken, om op eventuele vragen te antwoorden
 • begin mei 2022 wordt je gevraagd om het restsaldo te betalen
 • 2 weken voor vertrek ontvang je nog een e-mail met praktische informatie (adres, contactgegevens, paklijst,…)

ANNULATIE VOORWAARDEN

 • bij elke annulatie wordt minstens €100 administratieve kost in rekening gebracht
 • annuleer je voor 10/05/2022, ontvang je jouw voorschot min €100 terug
 • annuleer je na 10/05/2022 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand sturen, die jouw plaats inneemt, mits schriftelijke communicatie op voorhand.
 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatie voorwaarden

WAT MET COVID-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaat met de opgelegde maatregelen en bewust omgaat met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelneemsters, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen wij om een Coronatest uit te voeren en het resultaat hiervan voor te leggen. 

Onze retraites verlopen steeds veilig. Zowel wij (Adriana en Eva) als de retreat centers waarmee wij samenwerken, plaatsen hygiëne en veiligheid op de eerste plaats.

Indien het verboden is om te vliegen naar Spanje, de vluchten geannuleerd worden omwille van gezondheidsredenen (niet economische) en we niet ter plaatse geraken, wordt de retraite uitgesteld naar een latere datum in een schoolvakantie. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde retraite, dan ontvang je een voucher om bij One Happy Yoga Travel aan een andere retraite deel te nemen. Deze voucher is een jaar geldig.