Body Mind Soul retraite Bali

♡ mijn hart maakt een sprongetje,
wij gaan weer naar bali ♡

♡ 10 - 19 mei 2024 ♡

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en trakteer jezelf op een transformerende ervaring. Kom met ons mee op een buitengewone reis naar het betoverende Bali – het paradijs voor yogaliefhebbers. Ervaar een unieke yoga retraite, die de perfecte balans biedt tussen ontspanning, innerlijke rust en avontuur.

Stel je voor dat je je yogamat uitrolt temidden van natuurgeluiden, met de ochtendbries op je huid. Het magische landschap omringt je en brengt je in het moment, terwijl je je lichaam en geest tot rust brengt met zorgvuldig geleide yogasessies.

Bali is al eeuwenlang een spirituele bestemming en staat bekend om zijn rustige en kalme energie. Tijdens onze retraite zul je de kans krijgen om de krachtige Balinese cultuur te omarmen, deel te nemen aan een traditionele ceremonie en tempels te verkennen die je zullen inspireren en verrijken.

Adriana zal je begeleiden bij het verdiepen van je yogapraktijk en het ontdekken van nieuwe manieren om aan zelfzorg te doen. Of je nu een beginner bent of al jaren ervaring hebt, we bieden lessen aan die zijn afgestemd op verschillende niveaus, zodat je jouw eigen tempo kunt volgen.

Naast de yogalessen kun je genieten van vrije tijd om te ontspannen en jezelf te verwennen. Bezoek de beroemde wellnesscentra van Bali, waar je kunt genieten van ontspannende massages, heilzame spa-behandelingen en verjongende reinigingsrituelen. Laat je volledig onderdompelen in de helende sfeer van deze bestemming.

Bali is ook een geweldige plek voor avontuurlijke ontdekkingen. We gaan tweemaal op excursie zodat je het eiland op een unieke manier kan ontdekken. Dit is je kans om de natuurlijke schoonheid van Bali te ervaren en te genieten van prachtige bezienswaardigheden die het eiland te bieden heeft.

Onze yoga retraite naar Bali biedt niet alleen de mogelijkheid om je lichaam en geest te versterken, maar ook om nieuwe vriendschapsbanden met gelijkgestemden aan te gaan. Maak deel uit van een warme, ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde mensen die samen een unieke reiservaring delen.

Kies voor jezelf en breng balans en harmonie terug in je leven tijdens deze betoverende yoga retraite op het magische Bali. Verrijk jezelf met onvergetelijke herinneringen, nieuwe vaardigheden en een hernieuwde connectie met jezelf.

UBUD, BALI

Ubud is een bruisend spiritueel centrum, helemaal in het teken van yoga en spiritualiteit. Onze villa is gelegen net buiten Ubud, op 10 min rijden met de scooter of auto.

Ubud en Bali in zijn geheel, overkomen je, er heerst een krachtige en helende energie, die je niet onaangeroerd laat! Vandaar ook mijn liefde voor “the island of Gods”.

RETRAITE

Een 9-daagse retraite waarin we yoga in al zijn aspecten induiken.

’s Ochtends kan je genieten van een vitaliserende, actieve yogasessie, gevolgd door een ontbijtbrunch, vrije tijd om te lezen, zwemmen, wandelen.

’s Middags ben je regelmatig vrij om in de villa te blijven of erop uit te trekken. De dagen waarop we op excursie gaan, zullen we onderweg op een pittoreske locatie van onze lunch genieten.

’s Avonds is er na het avondeten, een zachte sessie. Deze kan verschillende vormen aannemen, want yoga is meer dan alleen de asana’s (lichaamshoudingen).

De dagen waarop we op excursie gaan is er geen uitgebreide avondsessie, maar kan je opteren om nog even in groep te mediteren, voor het slapengaan.

De dagen wanneer we niet op excursie gaan, kan je deelnemen aan workshops rond verschillende interessante thema’s.

Tijdens een van onze excursies zullen wij een zielenzuivering ondergaan tijdens een “blessing water”, een plaatselijk en intiem zielen zuiverend ritueel begeleid door een Balinese hogepriester. Dit is als “toerist” uiterst uitzonderlijk, iets wat je op een gewone “vakantie” in Bali nooit zou kunnen meemaken als reiziger of toerist!

Wij verblijven in een privévilla in Ubud, op 10 minuten rijden van het centrum. Op wandelafstand (5 à 10min) vind je lokale warungs (eettentjes) om ‘s middags de lunch te nuttigen. Wil je naar Ubud centrum, dan kan er voor jou een shuttle of een mototaxi geregeld worden. In Ubud centrum staan er op elke hoek mototaxi’s die je voor een kleine cent terug kunnen brengen.

Via onze gastvrouw kunnen we ter plaatse ook massages of andere deugddoende en ontspannende behandelingen boeken, in eigen tuin!

De villa is uitgerust met een infinity pool met uitzicht op het groen én een schommel! Op de bovenste verdieping bevindt zich het yogadeck. Er zijn 5 kamers, per 2 of 3 personen. De meeste kamers hebben een eigen badkamer, te delen met jouw kamergenoten. De villa beschikt ook over een grote keuken, met kookploeg, die dagelijks ons ontbijt en avondeten klaarmaakt.

De keuken kan ’s middags gebruikt worden, indien je graag een kleinigheidje voor jezelf klaarmaakt i.p.v. uit eten te gaan. Er is een blender, toaster, waterkoker, microgolf en koelkast aanwezig. Je kan onze privé chef ook inschakelen om voor je te koken.

PROGRAMMA

Dag van aankomst:

 • aankomst in de villa in de namiddag
 • rondleiding en kamerverdeling
 • rustmoment
 • kennismakingsrondje
 • welkomscirkel

Volgende dagen:

 • ochtendyoga
 • ontbijt
 • vrije tijd of workshop (wisselt af)
 • workshop of excursie – er zal ook minstens 1 dag zijn waarop je volledig vrij bent 
 • avondeten
 • avondsessie

Dag van vertrek:

 • ontbijt
 • check-out

PRIJS

er zijn 3 typen kamers, elk met een eigen prijs

 • budget sobere stapelbed kamer voor 2 personen, met wc-en-douchekamer € 1.400 per persoon
 • gedeelde 2-persoonskamer met eigen badkamer: €1.750 per persoon

Bij inschrijving vragen we een voorschot van €600 om jouw plekje te reserveren. Het restsaldo betaal je later en zal in 2 schijven worden opgevraagd. Indien je een ruimer afbetalingsplan nodig hebt, kan dat onder bepaalde voorwaarden (neem contact op via e-mail)

Let wel, bij inschrijving minder dan 1 maand voor aanvang, vragen we meteen een volledige betaling (online voorschot + via mail wordt restsaldo gevraagd om te storten).

INBEGREPEN IN DE PRIJS

 • accommodatie gedurende 9 nachten
 • dagelijks vegetarisch ontbijt en avondeten
 • dagelijkse (yoga)sessies met Adriana
 • workshops en meditaties
 • 2 excursies, inclusief lunch tijdens de excursies
 • Blessing water: lokaal zuiveringsritueel

NIET INBEGREPEN

 • transport: vlucht (+/- €1000) + transfer (voor de transfer kunnen we wel helpen door je in contact te brengen met de juiste mensen)
 • shuttle naar Ubud centrum (ik help je wel om die te organiseren)
 • reisverzekering indien gewenst
 • lunches op de dagen dat we niet op excursie gaan, op wandelafstand kan je voor een prikje iets lokaals eten
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien

ANNULATIEVOORWAARDEN

 • bij elke annulatie wordt een annulatievergoeding van €50 in rekening gebracht
 • annuleer je voor 1 sept ’23, dan krijg je je voorschot – €50 teruggestort
 • annuleer je tussen 1 sept ’23 en 1 jan ’24 dan wordt het volledige voorschot ingehouden als annulatiekost
 • annuleer je na 1 jan ’24 dan ben je het volledige bedrag verschuldigd – je mag wel zelf op zoek gaan naar iemand om jouw plek in te nemen en de financiën zelf onderling te regelen

INSCHRIJVEN

Wil jij graag mee? Super!

Betaal het voorschot via onderstaande knop en begin al maar te dromen…!

Meteen na de betaling ontvang je een e-mail met de uitnodiging om meer informatie achter te laten en op het einde van het invulformulier vind je de link naar een besloten facebookgroep om te connecteren met alle ander deelnemers. In dit formulier zal je ook je kamerkeuze moeten duidelijk maken. Dit bepaalt hoe groot jouw nog te betalen restsaldo zal zijn.

Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden over de reis. Indien je vragen hebt tussendoor, kan je deze via e-mail stellen (info@akashahealing.be)

BEKIJK DE FOTO'S VAN DE VORIGE EDITIE