adYogini yin yoga retraite

add some yin to your yang ☯

WAT & WANNEER

23 – 30 JULI 2023

Laat ons eerlijk zijn: ons leven is heel YANG. Yang staat voor actie, in beweging, rationeel, presteren, constant “AAN” staan. Ook al willen we dit niet altijd zo, toch zorgt de maatschappij, ons werk, onze sociale agenda en alle verplichtingen ervoor dat ons leven een sneltrein is. Vermoeiend hé!

Meer dan ooit is er nood aan YIN. Yin staat voor vertragen, kalmte en rust, naar binnen keren, ontspannen. Daarom is deze week o zo waardevol midden in de yange zomer.

Deze week staat in het teken van rust, herstel, ontspannen en genieten. Wij zorgen voor de omkadering en het programma, jij hoeft er alleen maar te ZIJN. Wij laten je weer voelen, maken je weer meer bewust van je lichaam, van je gedachten en gevoelens via onze yogalessen, workshops en oefeningen. Daarnaast wordt jouw ontspannings- en herstelproces ondersteund door lekkere en gezonde voeding, door de Spaanse zon die je helemaal opwarmt en door de rust die je kan vinden op het domein.

BEGELEIDING

Deze retraite is een co-creatie van Adriana Stan en Evelien Decock.

adriana stan

Adriana Stan is yogadocente, reiki master, energetisch en hypnose therapeute. Sinds 2017 organiseerde Adriana reeds 15 retraites zowel in verre landen als in Europa.

Adriana zal tijdens deze retraite jullie energie ‘s ochtends wakker maken met een gentle flow les en verder deelt ze haar kennis rond energie maar al te graag in één van de workshops.

Evelien Decock is haar yin carrière begonnen bij adYogini yoga studio en sindsdien heeft ze zich verder verdiept in healing yoga en massage. 

Evelien deelt haar grote passie voor yin yoga tijdens de dagelijkse yin yogalessen en tijdens de verscheidene workshops.

VERBLIJF

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met infinity pool én hot tub! Deze wordt uitgebaat door Jose (ES), Janneke (NL), Blanquito (malteserhondje) en de pauw. Jose legt ons dagelijks in de watten, met al wat we nodig hebben. Janneke verzorgt onze heerlijke maaltijden. We eten vegetarisch tijdens de yogaweek.

We zitten op 15 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het center niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen. We bevinden ons temidden appelsienen- en citroenenbomen, zonder afleiding, zonder buren, geen winkels of horeca in de buurt.

Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt.

PRIJS

€ 1.550

INBEGREPEN

NIET INBEGREPEN

 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer
 • vegetarisch ontbijt, lunch en avondmaal 
 • dagelijkse yogasessies en workshops met Adriana en Evelien
 • vlucht
 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij helpen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)
 • reisverzekering
 • persoonlijke uitgaven zoals behandelingen (massage, energetisch, hypnose) ter plaatse

Het retreat start op 23 juli om 18u. Landt je vliegtuig vroeger? Dan kan je de dag doorbrengen aan het strand of in de stad. 

Zondag 30 juli eindigt de retraite met het ontbijt. Deze laatste dag is er geen programma meer en kan je in functie van jouw vlucht heel vroeg vertrekken, indien nodig. Vlieg je later? Ook dan kan je op eigen initiatief genieten van al het moois dat Alicanté en omstreken te bieden heeft.

INSCHRIJVEN

 • betaal het voorschot van €600
 • vul jouw persoonlijke gegevens in
 • specifieer via de dropdown voor welke retraite je inschrijft 
 • je ontvangt nog een e-mail waar bijkomende informatie wordt opgevraagd 

WAT GEBEURT ER NA INSCHRIJVING?

 • je wordt gevraagd om een inschrijvingsformulier in te vullen, daarin word je uitgenodigd in de besloten Facebook groep waar je alvast kan kennismaken met de andere deelnemers en waar je vragen aan de groep kan stellen
 • er wordt een online infosessie georganiseerd in de lente van 2023 om alvast kennis te maken, om op eventuele vragen te antwoorden
 • begin april 2023 wordt je gevraagd om het restsaldo te betalen
 • begin juli ontvang je nog een e-mail met praktische informatie (adres, contactgegevens, paklijst,…)

ANNULATIEVOORWAARDEN

 • bij elke annulatie wordt minstens €100 administratieve kost in rekening gebracht
 • annuleer je voor 1/05/2023, ontvang je jouw voorschot min €100 terug
 • annuleer je na 1/05/2023 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand sturen, die jouw plaats inneemt, mits schriftelijke communicatie op voorhand.
 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatie voorwaarden

WAT MET COVID-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat hij/zij verantwoordelijk omgaat met de opgelegde maatregelen en bewust omgaat met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers, organisatie en onze hosts. 

Onze retraites verlopen steeds veilig, in een bubbel zonder externe vermenging. Zowel de organisatie (Adriana Stan) als de retreat centers waarmee ik samenwerk, plaatsen hygiëne en veiligheid op de eerste plaats.

Indien het verboden is om te vliegen naar Spanje, de vluchten geannuleerd worden omwille van gezondheidsredenen (niet economische) en we niet ter plaatse geraken, wordt de retraite uitgesteld naar een latere datum in een schoolvakantie. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde retraite, dan ontvang je een voucher om bij One Happy Yoga Travel aan een andere retraite deel te nemen. Deze voucher is een jaar geldig. 

Heb jij Covid net voor vertrek en kan je niet vliegen, neem dan z.s.m. contact met de organisatie om een gepaste regeling te treffen.