wie ben ik

Facebook

via facebook kan je alle evenementen terugvinden, alsook de infosessies én besloten groepen per retraite

Instagram

dit is het enige en algemene instagram account van adriana, hier wordt regelmatig over de retraties gedeeld

YouTube

op het youtube kanaal kan je filmpjes terugvinden van voorbije retreats, alsook enkele gratis yogalessen

mijn verhaal

de persoon

Ik ben een dertiger die zich nog twintiger voelt en waant. Zo leef ik het leven: genietend van kleine en grote dingen, ik durf groots dromen, ik hou van gezond eten, daar word ik écht blij van, ik ben een reiziger in hart en nieren, mama op verschillende manieren. Ik ben verliefd op aruba en bali en hou van salsa en bachata dansen.

de ondernemer

Het begon als TEW’er in loondienst, die na een jaar rond te wereld te reizen, alles opgaf en naar aruba vertrok. Daar ontstond One Happy Yoga Travel, nog voor er sprake was van adYogini, de yoga brandname en yogastudio.

Intussen mag ik me ook amuseren als energetish en hypnose therapeute, als reiki meester én begeleid ik groepstrajecten.